Horoscop zilnic

sâmbătă, 5 noiembrie 2016

CUVINTE MARI ,NU-I ASA ?

Vorbim de multe ori despre ...bunatate ,puritate,simplitate ,sinceritate,corectitudine.Hm ,cuvinte mari ,nu-i asa ?
Cati dintre voi se regasesc in ele?Oarecum ciudat cum,daca arati bunatate sincera, pura si oferi ajutor neconditionat, ajungi sa fii catalogat chiar tu drept superficial.
De ce?Pentru ca-ti doresti sa ajuti ,nu urmaresti nici un scop...stiu sant foarte multi oameni care sant fatarnici si isi arata "bunatatea " doar atingandu-si scopurile si acestea fiind cu tinta precisa ,etalandu-si bunatatea falsa .
Stiti ce este cel mai dureros ?...ca unii cred ca au sufletul bun si imprastie in jurul lor bunatatea pura ,cand ei de fapt sant intr-o ratacire si cautare fara sfarsit a bunatatii din sufletul lor, nu o pot gasii pentru ca si-au pierdut-o cautand sa se hraneasca cu tot ce este urat, incat fara sa-si dea seama ei nu pot sa mai vada lucrurile simple si frumoase ,crezand ca o simpla IERTARE te duce pe drumul cel bun si poti sa te balacesti tot in mocila de care ai dat dovada,nefacand nimic in a schimba lucrurile .
Dar asta e...nu toti stim sa fim corecti si nu toti stim ce alegeri sa facem.Uitam sa cautam bucuria in lucruri simple si nu in cele de suprafata ,uitam sa invatam sa fim noi.
Cred ca este bine ca din cand sa ne privim si sa fim sinceri cu noi.