Horoscop zilnic

vineri, 17 aprilie 2015

PROBLEME SUFLETULUI ...

Toate problemele provin din faptul ca ne lipseste curajul !
Ne complacem in situatiile care nu ne sant deloc confortabile ,nu facem nimic pentru ca ...ne este teama de un nou inceput ,sau nu avem curajul sa pornim in explorarea interiorului nostru ,ci exploram lumea exterioara .
Santem prost obisnuiti sa cautam diagnostice si leacuri in exterior la durerile noastre sufletesti .Ce pacat ca nu incercam sa vorbim cu interiorul nostru !
Eu vorbesc atat de des cu interiorul meu si imi gasesc atatea raspunsuri incat de fiecare data cand cad ,gasesc puterea de a ma ridica .Divinul ma ajuta ,este acolo in interiorul meu !
Am cunoscut multi oameni si mi se par toti minunati ,pentru ca ma conectez la stralucirea lor interioara ,pentru ca stiu despre ei ca sant mai mult decat au descoperit ei in ei ,pentru ca in fiecare ,a fost sadita lumina lumii .Stiu ca fiecare om este special daca iese din circuitul mecanic in care traieste  Pentru ca viata este un dar ,o arta ,o joaca si o calatorie frumoasa ...ar trebuii sa vedem asta si cand santem trantiti la pamant ,sa nu deznadajduim si sa vorbim cu interiorul nostru ,cu ...sufletul !
Cred ca fiecare dimineata ne este oferita sa facem lucrurile altfel !
Santem incurajati de soare sa rupem  cercul vicios al obiceiurilor noastre negative si sa intram intr-un cerc virtuos si inspirational . 
Curaj oameni buni ,vorviti cu sufletul vostru si veti gasi raspunsurile ,acolo in interior !
Emotiile sant atat de previzibile incat stii dinainte cum vei reactiona in fata situatiilor  in care te pune viata !

joi, 16 aprilie 2015

NU INCETATI SA IUBITI

 “Daca doresti ca gandurile tale sa prinda viata, dubleaza-le cu emotii” – Charles
Haanel

Gandurile si cuvintele noastre nu ar avea nicio putere asupra vietii noastre daca nu ar fi dublate de sentimente si senzatii. Majoritatea gandurilor noastre nu se materializeaza, pentru simplu motiv ca ele sunt prea efemere si nu ne trezesc sentimente puternice. De fapt, singurul lucru care conteaza este ceea ce simtim!
Si cum IUBIREA este forta pozitiva a vietii...nu incetati sa iubiti !

duminică, 12 aprilie 2015

PASTE FERICIT !

Sarbatoarea pascala ...
sa va aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire si speranta!

miercuri, 8 aprilie 2015

SPIRITUL SARBATORII DE PASTE

Sufletul mi se umple de lumina gandindu-ma la sarbatoarea ce se apropie, la noaptea de Inviere, la mine si la tine,da , si la tine... la sentimentele ce  nutresc in sufletul nostru ,al ficaruia . De sarbatoarea pastelui te vindeci de ...invidie ,de orgoliu ,de ura si devii mai bun ,mai intelegator si chiar mai iubitor . 
Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia.
Mi-am facut lista cu dorinte de Paste: sa-mi aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Privesc cu seninatate inainte si ma bucur de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru mine!
Iar pentru voi ...Sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire si speranta!
Doamne ajuta-ne !
Sarbatori  cu bun si bune ! Paste luminat !!!





sâmbătă, 4 aprilie 2015

SINGURATATE...

Sentiment intens si dureros..pe care indiferent de ceea ce voi face nu-l pot nega. Golul inimii..surprins de toate ofurile si ranile deschise..sant simple cuvinte...dorinta...durere..e greu..mi-e greu..ma uit, observ, remarc dar neg...in coltul uitat al camerei sunt eu cu singuratatea mea…vreau sa plece... ramane acolo undeva...vreau sa-i inteleg taina dar totul e ... un sfarsit..pentru mine sau poate un nou inceput ..
O cruda apasare si nelinsite …tanjesc dupa o mangaiere si as muri intr-un ultim sarut…cata viata ar putea sa imi curga iar prin vene.. nu sunt obisnuita sa cad usor ..pentru ca la fiecare cadere se darama si mai mult cetatea sufletului si intrarea neputintei devine din ce in ce mai usoara... pana cand esti invins si cel invins este facut nepuntincios si in intregime captiv ..captiv propriilor ganduri.. propriilor sentimente..atunci te doare tot trupul si totul devine o rana pe care nu o mai poti inchide ...


joi, 2 aprilie 2015

AZI AM AVUT O ZI BUNA


Fiecare dimineată reprezinta o sansa noua de a reseta tot ceea ce gandesti la momentul respectiv, tot ceea ce simti. Este clikul universal, care-ti schimba spiritul, modul de gandire, starea interioara. Totul sta in noi , in curajul pe care il avem ca sa apasam acel buton magic, care ne va schimba categoric ziua. Sa profitam din plin de aventura vietii, lasam trecutul in urma pentru ca el este irelevant pentru momentul de fata. Tot ceea ce ai este clipa prezenta. De ce sa nu ne simtim recunoscatori, fericiti si multumiti cu ceea ce avem , de ce sa nu luptam pentru ceea ce ne dorim , de ce sa nu gandim pozitiv si plini de incredere daca toate acestea ne fac mai puternici, mai vigilenti si mai pregatit in fata incercarilor ?
Hai sa ne bucurm de ziua de azi. De viata.Sa nu traim in asteptarea zilelor mai bune, ci sa profitam de cele care ni s-au dat pentru a le transforma in ceva minunat.Sa acceptam si sa apreciam momentul prezent, caci este singurul pe care il avem la dispozitie si sa fim recunoscatori daca vom primi si alte momente in plus. Sentimentele, gandurile , emotiile, trairile vin si se duc. Ceea ce conteaza este ceea ce avem in clipa prezenta.
Nu este posibil ca fiecare zi sa fie buna si minunata , dar cu siguranta ea aduce lucruri frumoase si extraordinare, de care putem profita la maximum atata timp cat suntem suficienti de maturi sa realizam acest lucru.
Va trimit toata dragostea mea si zeci de binecuvantari sa va insoteasca in viata,pentru ca fiecare zi este o binecuvantare, mai ales atunci cand sufletul stie acest lucru si este recunoscator pentru darul primit.
Fiecare zi este o incercare, dar si o provocare pentru cel ce stie sa indrazneasca si sa priveasca lumea cu alti ochi.
Fiecare zi este o enigma a tuturor posibilitatilor, a viselor si a frumusetii ascunse in fiecare clipa.
Fiecare zi este suma lectiilor invatate si a experientei acumulate, rezultatul gandurilor pozitive si a tariei de caracter, totalul amintirilor si al viselor frumos conturate in suflet.
Fiecare zi este un miracol, fiindca ofera zeci de sanse celor care au nevoie, sute de oportunitati celor care le cer, mii de prilejuri celor care se roaga in tacere.
Fiecare zi este speranta cu care traim in suflet, bratul de care ne agatam pentru a ne ridica din mocirla pacatului, pasul pe care il facem in directia fericirii, lumina care ne conduce mai aproape de telul dorit.
Fiecare zi este o minune, un dar inestimabil care are puterea de a schimba vieti si de a transforma suflete.
Profita de fiecare zi primita si imbina frumusetea visurilor tale cu armonia gandurilor.
Sustrage din fiecare zi momente de fericire si bucurie, clipe de veselie si recunostinta, amintiri memorabile care sa dureze o viata intreaga.
Aminteste-ti ca viata este un dar de la Dumnezeu si trebuie pretuita, traita si simtita in toata splendoarea ei.