Horoscop zilnic

joi, 2 aprilie 2015

AZI AM AVUT O ZI BUNA


Fiecare dimineată reprezinta o sansa noua de a reseta tot ceea ce gandesti la momentul respectiv, tot ceea ce simti. Este clikul universal, care-ti schimba spiritul, modul de gandire, starea interioara. Totul sta in noi , in curajul pe care il avem ca sa apasam acel buton magic, care ne va schimba categoric ziua. Sa profitam din plin de aventura vietii, lasam trecutul in urma pentru ca el este irelevant pentru momentul de fata. Tot ceea ce ai este clipa prezenta. De ce sa nu ne simtim recunoscatori, fericiti si multumiti cu ceea ce avem , de ce sa nu luptam pentru ceea ce ne dorim , de ce sa nu gandim pozitiv si plini de incredere daca toate acestea ne fac mai puternici, mai vigilenti si mai pregatit in fata incercarilor ?
Hai sa ne bucurm de ziua de azi. De viata.Sa nu traim in asteptarea zilelor mai bune, ci sa profitam de cele care ni s-au dat pentru a le transforma in ceva minunat.Sa acceptam si sa apreciam momentul prezent, caci este singurul pe care il avem la dispozitie si sa fim recunoscatori daca vom primi si alte momente in plus. Sentimentele, gandurile , emotiile, trairile vin si se duc. Ceea ce conteaza este ceea ce avem in clipa prezenta.
Nu este posibil ca fiecare zi sa fie buna si minunata , dar cu siguranta ea aduce lucruri frumoase si extraordinare, de care putem profita la maximum atata timp cat suntem suficienti de maturi sa realizam acest lucru.
Va trimit toata dragostea mea si zeci de binecuvantari sa va insoteasca in viata,pentru ca fiecare zi este o binecuvantare, mai ales atunci cand sufletul stie acest lucru si este recunoscator pentru darul primit.
Fiecare zi este o incercare, dar si o provocare pentru cel ce stie sa indrazneasca si sa priveasca lumea cu alti ochi.
Fiecare zi este o enigma a tuturor posibilitatilor, a viselor si a frumusetii ascunse in fiecare clipa.
Fiecare zi este suma lectiilor invatate si a experientei acumulate, rezultatul gandurilor pozitive si a tariei de caracter, totalul amintirilor si al viselor frumos conturate in suflet.
Fiecare zi este un miracol, fiindca ofera zeci de sanse celor care au nevoie, sute de oportunitati celor care le cer, mii de prilejuri celor care se roaga in tacere.
Fiecare zi este speranta cu care traim in suflet, bratul de care ne agatam pentru a ne ridica din mocirla pacatului, pasul pe care il facem in directia fericirii, lumina care ne conduce mai aproape de telul dorit.
Fiecare zi este o minune, un dar inestimabil care are puterea de a schimba vieti si de a transforma suflete.
Profita de fiecare zi primita si imbina frumusetea visurilor tale cu armonia gandurilor.
Sustrage din fiecare zi momente de fericire si bucurie, clipe de veselie si recunostinta, amintiri memorabile care sa dureze o viata intreaga.
Aminteste-ti ca viata este un dar de la Dumnezeu si trebuie pretuita, traita si simtita in toata splendoarea ei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu