Horoscop zilnic

joi, 29 decembrie 2016

DOR DE MINE ...


Mi-e dor sa ma intalnesc cu mine
Am fost plecata prea mult timp,
Prea stramtul trup nu ma mai putea tine
In minte gandul n-avea chip.
Un vis uitat a inceput sa zboare
Din curcubeu a luat culori
Si sufletului i-a inviat incet lumina
I-am mangaiat usor un dor
Cu soapte grele zborul alungase
Tot ce era cladit frumos
Prea multe ploi ne inundase
Si am uitat de mine si de NOI
Ce fulger s-a nascut in mine...
Sa atingem si cer si mare si pamant
Visez ca rad, visez ca nu mai plang.
Scufundata in trairi de nedescris
Din flori ne inaltatm parfum,
Inghemanate ...
Mergem pe acelasi drum!
Ce dor mi-a fost de mine !


luni, 12 decembrie 2016

CHEF DE SCRIS


Cred ca fericirea nu e intodeauna o stare, cateodata e un om pe carei il vrei langa tine in permanenta , iar atunci cand nu il ai alaturi simti golul adanc al tristetii .
Cateodata singura fericire pe care ti-o doresti e omul care te strange in brate si te face sa iti iei gandul de la orice te-ar putea trimite in abisul grijilor. Cateodata fericirea nu e acea stare pe care o ai în suflet si te face sa fii un alt om, mai bun, ci o imagine a celui drag, caldura unei imbratisari, puterea unui singur oftat care iti alunga de pe inima tot dorul si iti aduce inapoi tot ce e al tau. Uneori fericirea se transforma intr-o stare din care nu vrei sa iesi.
De foarte multe ori ne ascundem in spatele indiferentei si ne dorim sa parem de neatins. Vrem sa mintim o lume intreaga si poate chiar si pe noi însine ca nimic nu ne poate face rau, dar sufletului nu putem sa îi spunem sa taca. Sufletul stie tot ceea ce vrem sa ascundem. Stie cine e fericire si cine e tristete… Stie cine a rapit un zambet si cine il readuce pe buze. Dar alteori nu mai putem ascunde nimic, nici macar de ceilalti. Dorul e prea mare, sufletul striga mult prea tare si dorinta creste tot mai mult cu fiecare oftat sugrumat in tacere.
Cateodata fericirea e om. Doar un om care poate face tot ce nu putem noi. E cel mai cald, mai frumos si mai potrivit om. Uneori, fericire e singurul om care poate mangaia un suflet.



joi, 1 decembrie 2016

....O ENIGMA

Nu incerca sa cunosti ce este in spatele privirii mele. Niciodata nu vei sti... Este necunoscutul, impletirea dintre bucurie si tristeti. Este evadarea din realitate si cufundarea in adancurile sufletului.
Nu vei reusi a-mi citii sufletul, e ca o carte cu milioane si milioane de pagini, pe zi ce trece mai adaug cateva file. Nu vei parcurge cartea sufletului... E prea complexa, nu o vei intelege. Nu incerca, iti vei pierde timpul.
Nu cauta a-mi afla viata, nici eu nu o cunosc cu adevarat. Este un vartej de evenimente si trairi. 
Nu vei sti niciodata ce s-a aflat in mine cu adevarat, ce se afla si ce se va strange in curand. Niciodata nu vei sti... sunt o enigma!

ALERGARE...DE GAND RATACIT


As vrea ca universul sa fie cristalin
Si sufletul in liniste sa ma cuprinda
Iar cerul sa se deschida asupra mea
Spunandu-mi ca e momentul ...
Sa fiu tacerea linistii ce ma afunda.
La tacere soaptele-mi reduc
Si-mi traiesc ,emotia si framantarea ...
Singura ...doar eu ...si cu mine,
In ganduri ratacite ...
Poate pentru tine !