Horoscop zilnic

miercuri, 29 iulie 2015

DE CE ITI PASA ?...


 Simplu … pentru ca esti om , pentru ca esti sincer ,pentru ca esti unul din putinele persoane care iubesc adevarul si nu falsitatea , pentru ca nu te poti preface oricat ti-ai dori asta , pentru ca inca iubesti si pentru ca o parte din tine nu te va lasa niciodata sa uiti amintirile frumoase .
Sa uiti cat ai luptat, e ca si cum ai uita ca traiesti ! Si ce se intampla atunci cand uitam sa traim ? Oare nu ne mai pasa ? Nu ! Tocmai atunci iti pasa celmai tare ! Si te intrebi singur, de ce tie iti pasa atat de mult cand usile sunt inchise mereu acolo unde bati ! Nu-ti va raspunde nimeni, oricat de mult ti-ai dori ! Si pentru ce ti-ai dori ca acel cineva sa deschida usa , cand sti sigur ca tot ce vei primi vor fi doar frimituri.. din tot ce-a fost odata !?
 De ce iti pasa ?
Pentru ca inainte sa simti ca iti pasa esti om , pentru ca inainte ca o lacrima sa curga , o simti ! Pentru ca exista suflet , inainte de trup , pentru ca exista sentimente inainte de tot ceea ce ai vrea sa fi , pentru ca simti ca e sfarsitul unei povesti frumoase si pentru ca niciodata nu vom putea da timpul inapoi !
Ce primesti de cele mai multe ori ,chiar daca iti pasa ?Dezamagiri !
Ramai dezamagit , simti doar ca ai facut parte dintr-o... piesa de teatru de prost gust , unde nu stiai sigur ce rol ai ,vazand finalul ...pfuuu..!  Viata ... o piesa de teatru , majoritatea personajelor oamenii falsi ! Oamenii sinceri  , sunt acei oameni care trag cortina , care raman in culise asteptand ziua de maine , care indiferent cat de mult au fost raniti lupta sa mai apara pe scena macar odata ! Si vor aparea, mult timp de acum incolo … indiferent de persoanjele false !...
Piesa nu s-a terminat, e doar inceputul unui alt drum … Mai greu sau mai bun , e drumul tau. De multe ori , tu alegi incotro te indrepti ! Dar , oare mai ai timp ? Esti obosit , uneori ai senzatia ca e o lupta in zadar ! Odata ajuns la capatul puterilor , realizezi cine si ce , conteaza cu adevarat . Atunci , vei simti ca-ti pasa … doar de tine , pentru prima oara !

duminică, 26 iulie 2015

O STARE ...cu intrebari si raspunsuri


Precis , fiecare ne-am intrebat la un moment dat :  Cum ar fi fost , daca … ? Raspunsuri ? Doar mici banuieli , nimic cert ! Intotdeauna vom sti momentul in care a inceput totul , dar niciodata ultima clipa . Am invatat ca la un moment dat , deciziile pripite se intorc impotriva ta si ca rabdarea e singura metoda pentru a trai frumos , intr-o buna zi.
La un moment dat , fara sa vrem , tot ce se intampla in jur , te schimba ! Poate scenariul care n-ai reusit sa-l duci la bun sfarsit , poate masca ce a cazut in timp ce doreai sa pari altfel decat esti… poate , destinul ce-l scriai in fiecare zi , fara sa te temi de sfarsit , poate ai tintit mult prea sus si ti-a fost frica sa nu cazi sau poate … erai deja jos ! Iar de aici , vezi viata altfel : Cum ar fi fost daca , in locul unui DA  am fi spus NU ? Cum ar fi fost daca ,in locul persoanei alese , am fi ales alta ? Cum ar fi fost daca , am fi spus cu voce tare tot ceea ce-a ramas doar ganduri ? Cu siguranta , ar fi fost totul diferit !
Se zice ca nimic nu e mai greu , decat sa fi singur in clipe in care ti- ar trebui doar o imbratisare ! Dar , uneori e bine sa fi singur , e bine sa iei o pauza din ceea ce faceai si sa te gandesti cum ar fi fost , daca n-ai fi avut nimic din ceea ce ai azi ? Lucrurile cu adevart importante sant ,  acele lucruri care te fac sa te simti viu cu adevarat : dragostea , emotiile , imbratisarile persoanei iubite , acele clipe in care ai da orice sa le opresti in loc…
Nimeni si nimic nu se intoarce, toti mergem in directii diferite dar ne vom opri intotdeauna in acelasi loc , indiferent de timp ! Caci , vei ceda de multe ori , te vei simti pustiu fara nici o putere de a merge mai departe , vei simti ca totul este in zadar si ca defapt viata , e doar o lupta cu tine ! Poate nu va mai fi nimic de facut, in unele cazuri … poate doar de plans ! Lacrimile curata , te fac sa te simti ca esti om si ca mereu vei fi tradat , judecat si mintit pentru ca , asta e viata , o lupta cu bune si rele !
Si cum ar fi fost daca , intr-o buna zi ti-ai fi facut curajul sa evadezi acolo unde inima ar fi vrut sa te duca ? Cum ar fi fost daca , in loc sa alegem cu mintea , am fi ales cu inima ? Sau… in loc sa alegem cu inima am fi ales cu mintea ? Indiferent de consecinte… Oare toata povestea ar fi fost altfel ? Cu siguranta am fi schimbat totul : persoanele din jur , sentimentele, trairile … Suntem mereu , intr-o continua schimbare… din cauza deciziilor , din cauza persoanelor din jur si la un moment dat , din cauza noastra pentru ca ne maturizam , pentru ca realizam diferenta dintre realitate si poveste ! Prea tarziu , vreodata sa mai schimbi ceva ? Nu, niciodata nu e prea tarziu …


vineri, 24 iulie 2015

PENTRU CA ,NU STI...


Mi-am zis ca totul trece, ca fiecare persoana are dreptul sa se schimbe de la o zi la alta, sa ia decizii , sa regrete mai tarziu , sa iubeasca , sa simta, sa traiasca dupa propriul scenariu si intr-un final sa paraseasca totul… pentru ca e povestea lui !
Fiecare are dreptul sa plece , atunci cand simte ca nu mai poate , cand simte ca nu mai face parte din poveste , cand nimic nu mai conteaza pentru ca nimeni nu va sti cu adevarat ce a fost . Si tocmai pentru ca nimeni nu va sti, va ramane doar povestea noastra !

Mi-am spus ca intr-o buna zi, voi afla raspunsuri multor intrebari , ca timpul va trece si vom trece si noi .Intreadevar ,totul trece … dar oare te vindeci intr-o buna zi ? Nu … defapt raman urme, urme adanci si multe regrete . Mereu vei regreta cate ceva … pentru ca esti om , pentru ca simti si traiesti zi de zi ! Mi-am spus ca vei fi bine acolo unde esti si ca daca ai plecat , nu inseamna ca totul s-a sfarsit ci ca totul se intampla cu un motiv , ca nu sunt nimeni sa judec ce s-a intamplat si ca ar fi mult prea greu sa traiesc o viata dictata de constinta si victimizare .
Mi-am spus ca fiecare avem lectii de invatat , pentru a trai frumos intr-o buna zi si sa apreciem ceea ce este cu adevarat de valoare .Ce este cu adevarat de valoare ? Ceea ce niciodata nu vei putea cumpara cu banii ! Trebuie sa fim constienti ca viata nu poate fi o carte continua cu pagini fericite , am obosi , ne-am plictisi si n-am mai citi pana la sfarsit . Mi-am spus ca poate nu mai am timp sa traiesc , ca poate e prea tarziu sa o iau din nou de la capat iar azi , mi-am dat seama ca defapt niciodata nu este prea tarziu si ca uneori destinului ii place sa repete aceleasi povesti, din nou si din nou… Doar ca de data asta , cu alte personaje .
Cautam protagonisti , asteptam pe cineva sa apara sa schimbe acel peisaj ieftin din spatele tuturor regretelor noastre , tuturor trairilor , ca si cum am fi incapabili sa schimbam singuri povestea . Defapt , nimeni nu apare sa scimbe nimic , singurul care poate schimba ceva , esti doar tu ! Doar tu, decizi pe cine primesti sau nu in viata ta . Tu decizi ce fel de poveste vei trai si cate capitole vei trai dupa bunul plac, sau nu .
Lucrurile frumoase vin exact atunci cand nu te vei astepta , in mod ironic sau incredibil .Totul revine la normal in ziua cand inima bate din nou , cand totul ia o intorsatura inversa desi nu vei sti daca vei putea face fata sau daca esti pregatit pentru un nou inceput . De aici totul depinde doar de tine ! Defapt , totul se invata ,se traieste , se uita . Nimic nu dureaza o vesnicie!

DE VORBA CU MINE




Mii de ganduri imi rascoleau sufletul, mi-asi fi dorit sa plang … asa imi curatam sufletul , de obicei . Doar ca de data asta , nu am plans ! Mi-am continuat drumul…drumul intrebarilor, drumul privirilor pierdute pana in momentul cand am inteles , ca defapt eu eram cea pierduta ! Pierduta in ganduri, in amintiri , unele frumoase, altele mi-asi fi dorit sa le sterg ! Copilul din mine striga neincetat ca nu e fericit , ca trebuie sa fac unele schimbari si sa invat ca viata nu iti va oferi niciodata, nimic gratis . Tot ce primesti frumos, va fi mereu rezultatul faptelor tale ! Nimic nu iti pica din cer … zi de zi, e o lupta. 

Uneori o lupta grea cu tine , uneori o lupta cu sentimentele , cu oamenii care niciodata nu vor fi cum iti doresti si deseori , te afli intr-o lupta continua cu ceea ce-ti doresti sa fi … Invatam in fiecare zi cate ceva nou , primim lectii de viata , reparam greseli , o luam mereu de la capat , iubim … Fara iubire, nu am exista cu adevarat .
Mult timp, m-am ghidat dupa planuri , dupa persoane care nu aveau nici o treaba cu dorintele mele , intre timp au plecat … Dumnezeu pregatea alt scenariu pentru rolul meu in aceasta lume ! El era cel care avea sa-mi aduca stabilitate si implinire in momentul in care credeam cel mai putin ! Totul se intampla intr-o maniera ciudata : atunci cand nici nu te astepti … Si e asa frumos !!!
Nu mai alerg dupa nimeni , doar dupa propriile dorinte , cine imi va fi alaturi , imi va fi ! Am inteles ca nu am nici o datorie fata de nimeni , decat fata de mine . Am datoria sa fac din viata care am primit-o , una frumoasa , linistita , implinita din toate punctele de vedere ! Nu-mi doresc sa traiesc la intamplare si nici intamplarea , sa fie parte din viata mea ! Azi , inteleg tot ce n-am putut pricepe cand inima imi batea prea tare si tot ce nu am auzit , visand mult prea departe !

miercuri, 15 iulie 2015

AM STEAUA MEA

Am steaua mea prinsa de cerul limbii,
O aprind in noaptea gandurilor,
Vorbindu-i de-amor,
Am steaua mea prinsa de talerul inimii,
Aurul pus pe trepte de visare,
Am steaua mea fixata-n suflet,
Cu lipici de buze eterne,
Am steaua mea,
Pulseaza-n madulare,
Flamanda de dragoste,
Inghitind focul patimii,
Radiind lumina-n extaz,
Am steaua mea, emotie acuta,
O prind in brate
Si o desfasor sub clar de privire,
Am steaua mea  ,culoare nedefinita ,
Nebuna de dorinta,
Arde-n simturi cu trupul ispitei.


CAND VA FI ...

Cand va fi sa vii,
Tine-te cu suflletul agatat de steaua dorintei,
Cu pulsul purtat in vene de dor...
Cand va fi sa vii
La ceas deschis de taina,,
Te astept cu brate inflorite de iubire,
Cu o cupa de saruturi plina....
Cand va fi sa vii
Pe-altarul fiintei iintregite.,
Te-mbrac cu camasa trupului meu,
Iti asez covor de astri
Si te invit la cina sufletuluui meu.


miercuri, 8 iulie 2015

UN GAND ,O EMOTIE ,O SITUATIE ,UN ADEVAR

Gandurile, emotiile...situatiile vin si trec. Pacea, increderea si linistea raman mereu in adancul fiintei fiecaruia . Primeste in inima speranta…in suflet iertare si iubire …pe buze dragoste…in ochi bunatate. Ceea ce ramane in urma ta nu este ceea ce afisezi in fata oamenilor ci ceea ce scrii in inimile lor !

miercuri, 1 iulie 2015

MI-E DOR... DE DOR !

Mi-e dor sa ma simt iubita. Mi-e dor sa-mi petrec noptile cu cineva. Mi-e dor sa ma trezesc in bratele cuiva care m-a privit dormind. Mi-e dor sa am cui sa-i spun cand ma doare. Mi-e dor sa-i pese cuiva…Mi-e dor de cineva care sa faca, uneori, in locul meu lucruri de care nu-s in stare. Cum ar fi, sa ma faca sa zambesc, sa ma stranga in brate cu drag. Sa ma aline atunci cand plang… Mi-e dor sa ma asculte cineva, sa ma astepte acasa, sa ma intrebe unde sunt. Mi-e dor sa ma simt frumoasa in ochii cuiva, nu in ochii tuturor. Mi-e dor sa apartin. Mi-e dor de o lume ,o lume a noastra ,pe care n-o mai am de multi ani. Mi-e dor de planuri si de vise . Mi-e dor de plimbari impreuna. Mi-e dor sa iubesc liber. Sa pot suna oricand, sa pot intreba orice, sa aiba valoare cuvantul meu. Mi-e dor sa contez la fel de mult. Mi-e dor sa descopar locuri noi... Mi-e dor sa fiu protejata. Mi-e dor de intelegere si conversatii frumoase in miez de noapte. Mi-e dor de cuvinte frumoase . Mi-e dor de constanta si de aparenta sigurtanta. Mi-e dor sa impart ce sunt cu cel de langa mine. Mi-e dor de lucruri atat de mici! Mi-e dor sa si primesc, nu doar sa fiu cea care ofera. Mi-e dor sa simt drag pentru o persoana care simte la fel…Mi-e dor …de dor !