Horoscop zilnic

luni, 30 noiembrie 2015

DE VORBA CU MINE


Cum te-ai simti astazi?
-Bine. Sunt bine.
-Daca doream sa fiu mintita, acceptam. Spune-mi, cu adevarat, cum te-ai simti astazi?
-Nesigura. Simt ca as dori sa intervina in viata mea ceva intens, ceva de care sa ma leg strans. Si...si ma tot amagesc ca sunt bine, zambesc dar apoi imi amintesc ca e doar o prefacatorie si…sunt trista din nou. Dar asta nu inseamna ca nu-s fericita. Inseamna ca vreau mai mult.
Ma privesc cu suspiciune ...oare sa ma deschid sau nu ?! Daca sa-mi expun sufletul, sau daca sa raspund intrebarilor mele cat se poate de banal.Hmm... i-am spus ca o consider o femeie puternica. Mi-a raspuns ca ...a trebuit sa parcurga un drum ca sa ajunga aici. Si totusi, adanc acolo stiu ca sunt fragila. Ma privea fix cu ochii ei verzi si se juca cu egetele prin paru-i negru ,parca stiind ca e albita e vreme . Astepta o alta intrebare. Nu stiu ce as fi putut sa o intreb. Simteam din partea ei un fel de forta care ma indeparta si totusi ma indemna sa vreau s-o cunosc mai mult. Simteam ca a incerca sa-i intru acolo, in suflet, ar insemna mult, dar nu ma puteam opri si am intrbat :
– Ce-ti doresti cel mai mult de la viata?
-Sa ma regasesc. Sa fiu doar eu, sa stiu mereu cine sunt si sa nu joc jocuri ipocrite. Asta e important pentru mine. Si…mai vreau sa reusesc sa gasesc un echilibru.
-Un echilibru intre ce?
Si-a umezit buzele, s-a uitat in jos si a soptit usor : intre mine si ceilalti. Intre sentimente.
– Ce crezi ca asteapta oamenii de la tine?
-Totul sau nimic. De ce nu ma intrebi ce astept eu de la ei?
-Iti este frica?
-Foarte! Dar, nu las asta sa se vada. Daca ar sti oamenii cat de frica imi este, nu ar mai sta pe ganduri si m-ar ataca. Mi-e frica de ce-as putea sa devin. Insist, e foarte important pentru mine sa stiu cine sunt. Sa fiu eu.
-Şi cine e acel,.a eu?
-Ha! Asta, asta…nu voi putea să-ti raspund. E acolo, undeva. E aici. Uneori simt ca face parte din mine, alteori nu. Dar stiu ca trebuie sa ramana mereu in preajma mea.
-Visezi?
-Cu ochii deschisi si cu ochii inchisi. Numai ca atunci cand visez, tot timpul mentin contactul cu realitatea. Nu ma pot abandona. Niciodata.
-Ai pe cineva apropiat alaturi de tine?
Mi-a zambit si a plecat. In urma ei a inchis usa. Usa de la camera si... usa sufletului . Am ramas Eu si ...sant doar Eu !  




vineri, 27 noiembrie 2015

EROS ...iubire si dorinta !


Poate ai sa vii candva sa traiesti laturi de mine. Anunta-ma cand ai s-o faci. Am sa fiu aici dragule ,la fel ca intodeauna .Iti voi auzi pasii de departe ,iar atunci cand ai sa te apropii ,am sa stiu ca ai venit pentru mine .Probabil ca parfumul tau se va intanli cu al meu la o rascruce ,unde isi vor atinge varful limbii aromele intepatoare . Noi vom fi departe pe atunci.Nu are importanta unde,pentru ca trupurile noastre vor fi impletite,iar lumea va ramane undeva in spate .Atat de in spate ,incat nu va putea vedea cum sanii-mi sunt striviti de-a ta apasare.Mainile-mi scapa de sub control pe spatele-ti lat si gol,simtind placerea eterna .Iti voi sopti la ureche vorbe dulci ,pe care vei crede ca le spun doar in treacat .In adancul inimii eu voi sti ca-ti sant adresate tie si ca-s adevarate .Ma voi intreba mai tarziu daca nu cumva am pacatuit cu gandul ,cu fapta ,cu vorba ,cu tot .Pana acolo ,va fi cale lunga caci trupurile noastre flamande vor degusta unul din celalalt pana la saturatie .Atunci nu am sa ma gandesc la nimic decat la tine si la fiinta ta ,iar cand imi vei spune ca ma iubesti iti voi spune si eu ,doar ca timpul nostru a expirat .E doar o clipa dragule ,pentru ca daca ai sa vii ,ai sa pleci la fel de repede .Ramane clipa ,eu nu am cum !




sâmbătă, 21 noiembrie 2015

UN INGER ...

Un inger a ratacit prin inima mea in aceasta noapte .Mi-a placut !!! emoticon smile As fi vrut sa ma transform si sa zbor spre cer ...sa plutesc usor prin nori ,cu visele mele colorate emoticon smile Stiti ce intrebare am primit ?Hmmm...greu raspuns ,poate voi reusiti mai mult decat mine Intrebarea suna cam asa : cum arata dragostea? 
emoticon smile
Te-ai furisat la mine in suflet in timp ce ascultam linistea noptii.
Nu te-am simtit cand ai intrat. Ochii mei se odihneau pe albastru cerului iar talpile picioarelor mele se scaldau in covorul de frunze aramii . Am adormit. In visul meu am inceput sa valsez gratios. Purtam o rochie galbena si lunga. Calatoream prin lumi in pasi de dans. Ma simteam in tara minunilor. Ma ridicam pe varfuri sau ma asezam in genunchi ca sa cuprind mai bine cu privirea lumile care ma inconjurau. In timp ce-mi admiram faldurile rochiei care se infasurau in jurul trupului meu, o voce maruntica ma striga, facandu-ma sa ma uit in jos
-Cum arata dragostea?
-Dragostea... hmmm, dragostea este. Dragostea arata...am incercat sa-i raspund,continuind sa ma balbai stanjenita de nestiinta mea.
Omuletul ma tragea de rochie.
-Hei, spune-mi cum arata dragostea, spune-mi, spune-mi! te rog sa-mi spui.
– Pai dragostea…stii, este...privirea mea s-a oprit brusc la …
Dintr-o data m-am trezit. Am rasuflat usurata.
– Cum arata dragostea? o voce calda se aude in spatele meu.
Ma intorc si te vad.
Dragostea are forma chipului tau...da ,chiar si a chipului tau !


vineri, 13 noiembrie 2015

SEARA PERFECTA ...




emoticon smiMa iei in brate,imi indepartezi suvitele de pe fata sa ma saruti din nou.M a asezi intre perne si-mi spui ca sunt exceptia tuturor regulilor care au existat vreodata.Nu-mi pasa.Imi pasa ca esti doar al meu.Muzica se aude in continuare,lumanarile palpaie imbujorate si esentele din aer se imbiba in pielea noastra:eu sunt ciocolata de pe buzele tale,iar tu vanilia de pe pieptul meu,moscul pluteste in aer si iasomia ne drogheaza.Nu stim cine suntem,nici nu ne intereseaza pentru ca in seara asta am aruncat orice inhibitie la cosul de gunoi.Trufele de ciocolata devin pensule,pieptul tau panza pentru cea mai incredbila capodopera.Iti place sa st

Aburi fierbinti,aer umed si uleiuri esentiale de vanilie,ciocolata,mosc si iasomie .
Piele proaspata ,umeda si unt de corp,onduleuri mirosind a balsam de par,semintuneric,un covor de lumanari parfumate si muzica in fndal.Pantaloni din satin,munti de perne pufoase,draperii din matase vibrand in ritmul muzicii si trufe de ciocolata pe un platou asezate pe noptiera din lemn negru.E o seara perfecta,e idealul meu de seara perfecta daca ma intrebati.Inchid ochii…
….aud zdraganit de chei,deschid ochii si ma alint usor printre perne ca sa ajung pana la usa.Aud zgomotul pielii tale,felul cum iti desfaci usor cravata,cum iti deschei camasa trantind servieta pe hol,aud cum iti treci mana prin par si cum iti alinti gandurile in care numai pe mine ma ai.Nu te las sa zici nimic,ma uit la tine si iti acopar sufletul cu un sarut.Camasa descheiata aluneca numai prin simpla atingere a degetelor mele pe gatul cald mirosind a siguranta si viata,bratele ti le studiez prin microscopul unghiilor si acum au insemnate pe ele traseele rosii ale dorintei…asta ca sa nu uit drumul inapoi la tine.Ma iei in brate,te resping…Te imping in perete si esti captiv lui:nu poti sa te misti,nu poti sa clipesti,nu poti sa spui nimic pentru ca fiecare cuvant va fi folosit impotriva ta,oricum nicio fraza nu ar putea iesi din pieptul tau pentru ca buzele tale sunt un fruct mult prea ispititor pentru mine ca sa nu-l musc cu toata pasiunea.Si tie iti place…stiu asta din zambetul tau,pentru ca te tradeaza mereu emoticon smile
Ma iei in brate,imi indepartezi suvitele de pe fata sa ma saruti din nou.M a asezi intre perne si-mi spui ca sunt exceptia tuturor regulilor care au existat vreodata.Nu-mi pasa.Imi pasa ca esti doar al meu.Muzica se aude in continuare,lumanarile palpaie imbujorate si esentele din aer se imbiba in pielea noastra:eu sunt ciocolata de pe buzele tale,iar tu vanilia de pe pieptul meu,moscul pluteste in aer si iasomia ne drogheaza.Nu stim cine suntem,nici nu ne intereseaza pentru ca in seara asta am aruncat orice inhibitie la cosul de gunoi.Trufele de ciocolata devin pensule,pieptul tau panza pentru cea mai incredbila capodopera.Iti place sa stii ca imi las fantezia sa fie sclava ta,iti place sa imi plimb mainile prin parul tau si sa iti caut aripile de inger de pe spate.Iti place tot…si zambesti din nou. emoticon smile
Iti aud inima si fac inventarul gurilor de aer pe care le tragi in piept.Ti le decontez pe toate.Imi saruti alunitele si imi promiti ca pentru fiecare din ele o sa-mi oferi o stea.Am bratele tale,pieptul tau,cea mai scumpa haina din lumea:imi place sa o imbrac si sa ma plimb asa prin fata tuturor…da asa goala,imbracata numai in imbratisarea ta.Lumanarile se sting,muzica se intrerupe,aromele din aer dispar,sarutul tau e din ce in ce mai rece…
…deschid ochii.Piele proaspata,umeda si unt de corp,onduleuri mirosind a balsam de par,semintuneric,un covor de lumanari parfumate si muzica in fundal.Pantaloni din satin,munti de perne pufoase,draperii din matase vibrand in ritmul muzicii si trufe de ciocolata pe un platou asezate pe noptiera din lemn negru.Totul e la locul lui,trufele intregi,lumanarile puternic arzand,aromele din aer mai preganante ca niciodata.Am visat?
Stai! se aude ceva…zdranganit de chei.Aud zgomotul pielii tale,felul cum iti desfaci usor cravata,cum iti deschei camasa trantind servieta pe hol…incepe seara mea perfecta!
Daca va place o asa seara... visati emoticon smile ca mine !



marți, 10 noiembrie 2015

INVINGE !

Sunt momente cand trecem in viata prin imprejurari groaznice. Problemele vin peste noi cu rapiditate, simti ca dintr-o data ai pierdut controlul si esti tarat intr-un vartej din care nu poti iesi .Ce ne ramane de facut ? Ne ramane decat sa fim puternici,sa nu ne dam batuti...este greu ,dar atunci cand simti ca-ti este cel mai greu, vine momentul in care trebuie sa stralucim si s-o luam de la capat .Nu stiu care este solutia magica, trebuie sa o gasim singuri in imprejurarile in care ne aflam.Tot ce ne trebuie este sa credem in noi si sa avem curaj !
Nu va dati batuti ! Viata este unica !!!