Horoscop zilnic

sâmbătă, 23 iulie 2016

ALEGE, SA FI FERICT !

De multe ori m-am intrebat ce este fercirea ? Si tot de atatea ori am si raspuns , de fiecare data dieferit pentru ca intervenea timpul , cresteam ,ma maturizam ! Intotdeauna , cand auzim cuvantul fericire  ne gandim la o persoana anume , ne gandim la sentimentele care ne leaga de cineva , la trairile frumoase si pana in ultima picatura de viata , tanjim dupa fericire !
Cautam definitii , cautam raspunsuri si asteptam totul pe tava , desi poate uneori nu oferim indeajuns de mult ca sa primim in schimb acest sentiment frumos de fericire … Pentru ca… daaaa!!! Mai intai trebuie sa oferim , ca sa primim acel ceva frumos in schimb !
Iar azi , pot spune cu mana pe inima ca fericirea , e defapt o alegere ! Tu , alegi daca esti fericit sau nu ! Tu , alegi pe cine pastrezi alaturi de tine , cine te va rani sau cine te va iubi . Deseori, confundam fericirea , alergam dupa persoane care nu-si au rostul din simplul fapt ca suntem oamenii si pana in clipa cand invatam sa ne trezim la realitate, suntem sortiti esecului . Alergam dupa BANI, alergam dupa pozitie , uneori ne alegem prietenii cu iscusinta crezand ca vom gasi intreadevar calea spre fericire !
Defapt, fericirea nu o vei gasi niciodata atunci cand o vei cauta , fericirea o vei gasi atunci cand o vei alege ! Fericirea , e alegerea ta atata timp cat esti o persoana echilibrata si constienta de faptul ca nu exista viata , fara sens ci doar oamenii care nu l-au gasit inca !
Totul se petrece in mod ciudat si destul de ironic, uneori ! Lucrurile stau cam asa : Nu poti ajunge niciodata in varful muntelui, cu un singur pas ! Totul este o lupta , pana si alegerea de a fi fericit consta in lupta cu tine insuti . E o lupta grea , nimeni nu a spus ca va fi usor , totul consta in alegerile facute ! ALEGE , SA FI FERICIT !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu