Horoscop zilnic

vineri, 8 iulie 2016

CHEF DE SCRIS ...VISEZ ...

Chiar asa! De ce sa nu visezi cu ochii deschisi la ceva frumos, la ceva care iti poate schimba viata. Ne temem deseori sa visam frumos, crezand ca a visa frumos cu ochii deschisi este doar o iluzie si nu vrem ca intr-un final sa deschidem ochii cu adevarat si sa constatam ca tot ce am visat frumos este doar un vis departe de adevar.
Eu zic totusi ca este gresit acest lucru. De ce sa nu pot visa la lucruri frumoase, desi poate ca sunt imposibil de realizat. Eu am o vorba: Nimic nu este de nerealizat atunci cand chiar iti doresti cu ardoare acest lucru, indiferent cate luni sau cati ani vor trebui sa astepti sa se intample . Si poate pe buna dreptate, de ce sa-mi incarc viata cu lucruri inutile si nefolositoare, mai bine visez la lucruri frumoase si poate cine stie intr-o zi se vor indeplini. Macar asa traiesc cu speranta pozitiva ca pot intr-o zi sa-mi indeplinesc visurile.
Sunt foarte multi oameni care nici macar nu incearca sa viseze la lucruri frumose. Desi omul este in general visator si cu totii ne dorim o viata frumoasa si lipsita de griji, doar ca nu toti suntem setati pe aceeasi lungime de unda. Unii nici macar nu stiu sa deosebeasca binele de rau, ei stiind una si buna ca banul este valoarea lor zilnica. Au ideea preconceputa ca fara bani nimic nu merge. Gresit! Fara Dumnezeu nimic nu merge, asta pot s-o spun cert.
Totul se poate rezolva atunci cand ai credinta in Dumnezeu. Multi oameni vor sa le dea Dumnezeu imediat tot ce-si doresc, uitand sa faca lucruri in aceasta privinta . Ma gandesc la  a fi milostiv si cred ca cel mai de pret lucru este sa fii smerit. Smerenia este un atu pentru cei care stiu sa traiasca in acest mod. Mandria este ca un plumb cazut pe sufletul celor care sunt mandrii pana in maduva oaselor. A fi mandru de tine , este pentru mine cel mai josnic lucru posibil in viata unui om. Incearca sa-i lasi pe altii sa te laude si nici atunci sa nu-ti creasca inima de bucurie, ci sa fii smerit, ca doar prin smerenie viata noastra  va fi mai frumoasa si usoara.
Asa ca... a visa cu ochii deschisi nu te costa nimic. Cu rabdare si perseverenta poti obtine rezultate remarcabile atunci cand stii cu adevarat ce vrei de la viata. A sti sa astepti este o virtute pentru cei ce stiu sa faca acest lucru. Cu rabdarea nu te nasti, ea se dobandeste de-a lungul vietii  si se intretine pe tot parcursul nostru in lumea asta.Eu sant in pionierat in a ASTEPTA si cred ca cel de sus imi va da aceasta rabdare .
Asadar oameni buni, visati frumos ca oricum nu aveti ce pierde. Sa nu va ganditi ca va amagiti singuri visand la lucruri frumoase, care oricum ziceti voi ca nu se pot intampla in viata voastra. Dumnezeu este mare si niciodata nu stii cand iti va intinde o mana de ajutor, dar doar atunci cand crezi cu adevarat ca divinitatea iti vegheaza viata. In rest sa auzim...doar de bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu