Horoscop zilnic

sâmbătă, 24 ianuarie 2015

INVIDIA !?


 Nu tot ce luceste e aur, diferenta ca obiect al invidiei se manifesta, doar fata de caracteristicele ce nu afecteaza satisfacerea altor instincte.Nu am fost si nici nu sant invidioasa ,pe nimeni NICIODATA ,pentru ca stiu cat pot si pana unde pot.Recunosc ceea ce ma depaseste  ...pe cand altii  ,dupa ce ca sant rosi de invidie ,le mai place si barfa ....sant in clan .Hmm ,doamne ca frustrati mai sant !
Invidia se alimenteaza in principal , din frustrarile acumulate in timp, din sentimentul de neacceptarea de sine in conditiile momentului . Invidiosul interpretează viaţa ca fiind nedreaptă, considerand ca aceasta ii neaga sau fura accesul la ceea ce el considera ca are dreptul. In egala masura considera ca cei care au acces la obiective identice sau similare, sunt norocosi, favorizati de soartă sau ca, intr-un fel sau altul, l-au dat deoparte pe el. Asta s-a intamplat azi ,cu un asa zis amic ...i s-a parut ca este umbrit de mine si ca se simte impiedicat sa urce acolo unde isi doreste . Daca nu sant de acord cu el ,asta nu-i da dreptul sa ma injoseasca ,pentru ca problema nu este a mea ci doar a lui.Nu pot sa-i divinizez trairile  ,pot sa fiu de acord sau nu ,ma pot afecta ,sau nu ...fiecare cu trairile lui ,dar nu-mi cere sa traiesc prin tine ,nu-mi esti nici iubit si nici un prieten bun ,esti doar o cunostinta trecatoare . Nu se cade sa obligi oamenii sa te ridice pe un piedestal ...multumeste-te ca te apreciaza si ca-ti trimit un gand bun. Nu-i obliga sa faca din tine o obsesie ,ca deja este intrecuta masura INVIDIEI si seamana a problema patologica .Unii chiar au dubla personalitate !
 Acceptarea imperfectiunilor  iti va permite sa te apreciezi la adevarata ta valoare, sa apreciezi autenticitatea si unicitatea ta. Sa traiesti mai bine cu tine insuti.
Atentie !!!! Nu va lasati manipulati !Fiti voi ,in voi exista esenta  vietii !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu