Horoscop zilnic

luni, 9 februarie 2015

IUBESTE INTENS SI FARA MASURA !


Iubirea fara prietenie este intocmai ca o prajitura in care nu este inclus un ingredient esential, care ii confera un gust delicios, de neuitat! 
Asa ca ... nu legati relatii ce se bazeaza pe o pasiune sexuala trecatoare si lipsita de iubire, descoperim la un moment dat ca de cele mai multe ori hranim niste iluzii efemere si descoperim pana la urma ca intr-o astfel de relatie stearpa lipseste increderea reciproca si predomina indiferenta. Partenerul pleaca dupa ce si-a satisfacut ...poftele !
Sa cautam si sa descoperim... IUBIREA RECIPROCA
O astfel de iubire ne transforma intr-un ritm accelerat si ne impulsioneaza sa devenim niste fiinte mai bune, mai pure, mai fericite, mai implinite, mai omenoase . Daca iubire este reciproca, poti sa faci totul pentru a merita iubirea fiinei care te iubeste si, mai mult decat atat, poti sa-ti faci planuri ,poti sa ai deplina incredere in viitor, pentru ca intotdeauna viitorul se pregateste in prezent.
Cand iubirea este reciproca ,toate sant stabile ...radacinile sant mult mai puternice si totul creste frumos cu fiecare zi ce trece !
Sa aveti parte si sa traiti aceasta iubire reciproca ! :) (Y)  Este cea mai minunata IUBIRE !!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu